Hét reserveringssysteem voor bootverhuur

Ook geschikt voor kanoverhuur, sloepverhuur en jachtverhuur

Met RentAccent maakt u uw boten online te reserveren via uw eigen website. Of het nu om motorboten gaat, zeiljachten, kano's of sloepen, al uw boten met al hun specifieke eigenschappen kunt u combineren in ons reserveringssysteem. Ook zijn er seizoensprijzen mogelijk en u kunt extra's bij laten boeken door uw klanten, op deze manier is het aanbieden van upselling en cross-selling dus kinderspel.
 

Zijn uw boten nog niet online te reserveren?

U als bootverhuurbedrijf kunt heel gemakkelijk uw boten online boekbaar maken, gewoon via uw eigen website. In een oogwenk zijn uw kano's, boten, sloepen of jachten te reserveren voor de klant. Dit kan al binnen 24 uur. Wij assisteren u graag hierbij. En doordat de klant direct via uw website uw boten kan boeken en betalen, scheelt u dat in het beantwoorden van telefoontjes en e-mails. 
 

Maakt u al gebruik van een gratis reserveringssysteem?

De kans is groot dat ons systeem een stuk goedkoper en eenvoudiger in het gebruik is. Wij hebben namelijk al een pakket dat -in basis- helemaal gratis is, namelijk pakket Basic. Bij dit pakket betaalt u geen setup- of instapkosten, én geen maandelijkse vergoeding. U betaalt slechts per succesvolle boeking. Verdient u niets, dan verdienen wij dus ook niets. Bovendien is de werking van ons reserveringssysteem zo eenvoudig, dat iedereen ermee overweg kan. Het boeken van een boot is uitermate gebruikersvriendelijk en binnen een paar simpele stappen gedaan.
 

Online betalingen

Bij al onze pakketten kunt u gebruikmaken van online betalingen, zoals iDEAL, PayPal en/of creditcard. Maar u bepaalt hierbij zelf welke betaalmethoden u wilt aanbieden voor uw bootverhuur. Zo houdt u de volledige controle. Bij het Premium pakket kunt u er ook voor kiezen om (eventueel uitsluitend) betalingen bij aankomst te accepteren. Voor het online betalen hebben wij een partnership met de bekende betaalprovider Stripe.
 

Integratie op uw website

Het integreren van ons reserveringssysteem op uw website is ontzettend eenvoudig en kan op meerdere manieren: via een link, knop of iframe. U hoeft dus niet uw hele website aan te passen, het is slechts een geringe wijziging. De boekingsmodule is neutraal vormgegeven, zodat hij altijd past in de stijl van uw website. Lukt de integratie toch niet helemaal? Stuur ons dan een mail, wij helpen u graag verder.
 

De werking van het reserveringssysteem

Wij zorgen ervoor dat uw account netjes wordt ingericht met de juiste boten en voorraden die u aanbiedt, dit doen wij kosteloos. Hierbij wordt er gekeken op welke dagen, uren en/of dagdelen u de boten ter beschikking wilt stellen. Verhuur per weekend of week is ook mogelijk. Als er een reservering is geplaatst, wordt dit in mindering gebracht op de voorraad. Zo weet u zeker dat uw voorraad altijd up-to-date is, zodat u altijd over voldoende boten beschikt en er geen dubbele boekingen kunnen plaatsvinden.
 

Extra's bij laten boeken

Bij ons reserveringssysteem kunt u verplichte kosten (zoals borg) en/of optionele extra's aanbieden. Te denken valt aan zwemvesten, een picknickmand, een koelbox voor aan boord van de boot, of waterdichte tonnetjes.
 

Afwijkende prijzen voor hoogseizoen, middenseizoen en laagseizoen

Ook kunt u, als u wilt, gebruikmaken van seizoensprijzen. Hiermee kunt u afwijkende tarieven instellen voor uw bootverhuur, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes. Wel zo handig tijdens periodes dat de vraag naar boten groter (of juist kleiner) wordt.
 

Arrangementen aanbieden

Wilt u arrangementen, zoals kinderfeestjes met kanovaren of bootverhuur, aanbieden? Zelfs dat is mogelijk bij RentAccent! Vraag gerust naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen. Of neem vrijblijvend een kijkje in het systeem door een demo-account aan te vragen.

 

Gratis proberen

Ervaar het systeem nu zelf!

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Meer hierover in onze privacyverklaring.