Hét reserveringssysteem voor fietsverhuur

Ook geschikt voor e-choppers, mountainbikes, scooters of solexverhuur

Via het systeem van RentAccent kunt u online uw fietsen aanbieden voor de verhuur. Gewoon via uw eigen website. Of het nu gaat om het verhuren van elektrische fietsen, steps, mountainbikes, e-choppers, solexen of bakfietsen: u kunt al deze soorten en maten makkelijk plaatsen in RentAccent. En wilt u een hoger tarief vragen voor het hoogseizoen? Dan kan dat heel eenvoudig. Ook kunt u extra's laten bijboeken.
 

Ideaal voor het verhuren van alle soorten fietsen

Als fietsverhuurbedrijf heeft u nu gevonden wat u zoekt, want RentAccent is het ideale systeem om uw fietsen online boekbaar te maken. In de meeste gevallen kunt u al aan de slag met de verhuur binnen 24 uur. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw account, gratis. Doordat uw klanten niet meer hoeven te bellen of mailen voor het huren van een fiets, bespaart u tijd.
 

Gratis reserveringssysteem

Maakt u al gebruik van een ander systeem voor uw fietsenverhuur? Dan is de kans groot dat RentAccent een stuk voordeliger is. Wij bieden namelijk een gratis pakket aan (pakket Basic), deze is zonder maandelijkse kosten. U betaalt alleen per transactie. Verhuurt u niets? Dan betaalt u ook werkelijk niets!
 

Online betalingen zijn mogelijk

Alle pakketten van RentAccent bieden uw huurders het gemak van online betalingen, zoals iDEAL, PayPal en/of creditcard. Welke betaalmethoden u wilt aanbieden, bepaalt u als fietsverhuurbedrijf helemaal zelf. Zo houdt u de controle. Ook kunt u ervoor kiezen om betalingen bij aankomst te accepteren, dit kan via ons Premium pakket. Voor online betalingen maken wij gebruik van bekende betaalprovider Stripe.
 

Implementatie op uw website

De integratie van het reserveringssysteem op uw website is zeer eenvoudig. Dit gaat middels een knop, link of iframe. Door deze kleine wijziging is het absoluut niet nodig om ingrijpende aanpassingen aan uw site door te voeren. En door de neutrale vormgeving van de boekingsmodule past deze altijd in de stijl van uw website. Mocht de integratie toch niet helemaal lukken, stuur ons dan een e-mail. Wij helpen graag verder.
 

Hoe werkt het reserveringssysteem?

De werking is erop gericht om zo snel en simpel mogelijk uw verhuurobjecten aan te bieden. Ons team levert uw account netjes op, ingericht met de juiste fietsen en voorraden die u aanbiedt. Dit doen wij helemaal gratis. Hierbij wordt er gekeken op welke dagen, uren en/of dagdelen u de fietsen wilt verhuren. Hierbij is weekend- of weekverhuur ook mogelijk. Zodra er een boeking is geplaatst, wordt dit in mindering gebracht op de voorraad. Zo weet u zeker dat uw voorraad altijd actueel is en u dus altijd over genoeg fietsen beschikt. Dubbele boekingen zijn uitgesloten.
 

Het bijboeken van extra's

Zowel optionele extra's als verplichte kosten (zoals borg) zijn mogelijk bij RentAccent. Bij de optionele extra's valt te denken aan een fietstas, helm, lunchpakket, een kinderzitje of regenhuif. Genereer meer omzet door deze extra's aan te bieden als cross-sell producten.
 

Seizoensprijzen

Indien wenselijk, kunt u seizoensprijzen instellen d.m.v. afwijkende periodes. Hiermee kunt u lagere of hogere prijzen vragen voor uw fietsen, bijvoorbeeld tijdens het hoog- of laagseizoen.
 

Arrangementen voor bedrijven en particulieren

Indien u arrangementen wilt aanbieden, dan is dat mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen. Of neem vrijblijvend een kijkje in het systeem door een demo-account aan te vragen.

 

Gratis proberen

Ervaar het systeem nu zelf!

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Meer hierover in onze privacyverklaring.