Hét reserveringssysteem voor hotel, vakantiewoning of B&B's

Reserveringen afhandelen voor accommodatieverhuur

RentAccent zorgt ervoor dat uw vakantiehuis, hotelkamers of vakantieverblijf online te boeken is via uw eigen website. Ook kunt u ander verhuuraanbod combineren in ons reserveringssysteem. Handig als uw accommodatie ook bijvoorbeeld fietsen verhuurt. Er zijn seizoensprijzen mogelijk en u kunt extra's bij laten boeken door uw klanten.
 

Accommodatieverhuur via RentAccent

U als eigenaar van een vakantieverblijf kunt deze online boekbaar maken, gewoon via uw eigen website. In een oogwenk zijn uw hotelkamers, vakantiewoningen of andere vakantieverblijven te reserveren voor de gast. RentAccent kunnen wij leveren binnen 24 uur. Wij assisteren u graag hierbij. Doordat de gast direct via uw website uw accommodatie(s) kan boeken en betalen, heeft u minder last van no-shows en het scheelt in het beantwoorden van telefoontjes en e-mails. 
 

Heeft u al een reserveringssysteem voor uw accommodatie?

Zeer waarschijnlijk is ons systeem een stuk goedkoper! Van RentAccent kunt u namelijk al gratis gebruik maken met pakket Basic. Bij dit pakket betaalt u uitsluitend per succesvolle boeking. Krijgt u geen boekingen binnen, dan verdienen wij ook niets. No cure. no pay dus! Bovendien is de werking van ons reserveringssysteem zo eenvoudig, dat iedereen ermee overweg kan. Het boeken van een accommodatie is uitermate gebruikersvriendelijk en binnen een paar simpele stappen gedaan.
 

Online betalen

Bij al onze pakketten kunt u gebruikmaken van online betalingen, zoals iDEAL, PayPal en/of creditcard. Maar u bepaalt hierbij zelf welke betaalmethoden u wilt aanbieden voor uw accommodatieverhuur. Zo houdt u de volledige controle. Bij het Premium pakket kunt u er ook voor kiezen om (eventueel uitsluitend) betalingen bij aankomst te accepteren. Voor het online betalen hebben wij een partnership met de bekende betaalprovider Stripe.
 

Integratie op uw website

Het plaatsen van ons reserveringssysteem op uw website is kinderlijk eenvoudig en kan op meerdere manieren: via een link, knop of iframe. U hoeft dus niet uw hele website aan te passen, het is slechts een geringe wijziging. De boekingsmodule is neutraal vormgegeven, zodat deze altijd past in de stijl van uw website. Lukt de integratie u niet zelf? Stuur ons dan gerust een mail, wij helpen u graag verder.
 

De werking van het reserveringssysteem

Wij zorgen ervoor dat uw account netjes wordt ingericht met uw vakantieverblijf, dit doen wij kosteloos. Als er een boeking heeft plaatsgevonden, spreekt het voor zich dat dat in mindering wordt gebracht op dat kamertype. Zo weet u zeker dat uw aanbod altijd up-to-date is, zodat u altijd over voldoende vakantieverblijven beschikt en er geen dubbele boekingen kunnen plaatsvinden.
 

Extra's bij laten boeken (cross-selling)

Bij ons reserveringssysteem kunt u verplichte kosten (zoals borg) en/of optionele extra's aanbieden. Te denken valt aan fietsverhuur, een wandelarrangement, een diner, een lunchbox, of themapakketten voor bijvoorbeeld een trouwdag of verjaardag.
 

Afwijkende prijzen voor hoogseizoen, middenseizoen en laagseizoen

Ook kunt u, als u wilt, gebruikmaken van seizoensprijzen. Hiermee kunt u afwijkende tarieven instellen voor uw accommodatieverhuur, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes.
 

Arrangementen aanbieden

Wilt u arrangementen aanbieden? Zelfs dat is mogelijk bij RentAccent! Vraag gerust naar de mogelijkheden door ons een e-mail te sturen. Of neem vrijblijvend een kijkje in het systeem door een demo-account aan te vragen.

Gratis proberen

Ervaar het systeem nu zelf!

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Meer hierover in onze privacyverklaring.